The future belongs to those who belive in the beauty of their dreams.

fredag 13 juli 2012

förlåt på förhand....

Jag vill verkligen inte vara någon sommar marodör (har ju inte ens fått semester än) men jag måste ändå säga att Jag ser fram emot hösten. Höst betyder ny inspirerande katalog på panduro och en ny Tilda bok och nya Tilda tyger och hösten betyder att Virknålen åker fram igen och det blir mer tid i pysselrummet. Just nu får man ju nästan dåligt samvete om man struntar i den lilla sol som kommer och sitter i pysselhörnan. Jag välkomnar min semester, det ska verkligen bli skönt, men efter Jag njutit av min semester så kommer jag att njuta av hösten.... Jag var från och med i morgon semester så om jag är osynlig här ett tag så är det för att Jag jagar solen. Hoppas ni alla får en trevlig sommar fylld med bad, skratt och sol!!

2 kommentarer:

  1. Jag är precis som du, njuter av hösten! Jag har semester i augusti och då njuter jag av svalare väder för om det blir för varmt blir det bara jobbigt för mig, så denna sommar har varit perfekt;) fast lite varmare kan det ju vara det är ändå sommar. Jag väntar oxå på nya Tildaboken, tyg m.m. Ha en bra dag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag njuter för fullt men jag tittar in i hobby rummet lite då och då.... och ett litet sommar projekt har jag ändå. Håller som bäst på med att virka en halsduk till mig... det projektet är ju perfekt att ha med sig ute i solstolen. Trevlig semester hoppas jag du får..

      Radera